Relatieringen

De collectie trouw-, vriendschaps- of relatieringen is voornamelijk samengesteld uit de collecties van:

Aller Spanninga (goud-goud met diamant),
Stalen ringen van o.a. XEN,
Feniom (titanium met parels, diamant, goud, zilver en rubber).

klik op de foto voor een vergroting.

Aller Spanninga
Aller Spanninga

Harmony
XEN

Morse code
Feniom

Aller Spanninga is een gerenommeerd atelier met korte communicatielijnen: geweldig als U een net even andere ring wilt. Dat kan omdat zij een van de laatste firma's zijn die de ringen hier, in eigen land, maakt. Zij werken aan de ene kant heel ouderwets aangezien hun ringen nog worden gesmeed. Aan de andere kant zijn ze heel vooruitstrevend als je weet dat ze solderingen met laser doen.

Hun collectie varieert van heel basic tot echt apart, van zonder diamant tot met meer dan 1 karaat! Naar wens worden de ringen in geel, wit, rood/rosé of een combinatie daarvan, in 14 of 18 karaat goud gemaakt. Er wordt altijd een mooie kwaliteit diamant gebruikt.

Modellen die ik niet in huis heb, kan ik altijd zo ter keuze aanvragen. Heel belangrijk, omdat sieraden en dus ook relatieringen zeer zeker artikelen zijn die u moeten passen om te zien of ze staan en of ze lekker zitten.

U kunt vanuit de basiscollectie ook zelf een trouwring samenstellen, zoals in deze film is te zien.

Nieuw zijn hun vriendschapsringen met diamant. Als je binnen vijf jaar gouden ringen koopt krijg je het aankoopbedrag van de zilveren ringen terug.

Marc Lange maakt in zijn atelier in Noord Holland ook voor ons mooi ringen van titaan en goud. Vooral met witte diamanten, maar hij werkt ook graag met kleur.

Andere materialen
Zeer duurzaam en met een aparte uitstraling zijn sieraden van hoogwaardig roestvrij staal. De ringen zijn zeker geschikt als relatiering, maar minder als trouwring: stalen ringen kunnen vrijwel niet worden aangepast als de maat van je vinger verandert. Vooral ook voor de heren zijn de ringen met diamant zeer stijlvol. Ze zijn er van verschillende leveranciers, de enige leverancier bekend met een merknaam is XEN.

Het idee van Xen van de ringen met gouden of rubberen tussenringen is bij Feniom toegepast in titanium. Verschil: de tussenringen zitten vast en er zit ook zilver in de collectie. Feniom brengt ook ringen met b.v. je naam, of juist een koosnaam, in morse-tekens.

Avance bruidsarrangement
Sinds maart 2007 is de bruidsmodezaak Avance, overgenomen door Lizette Hengeveld. Zij ontwerpt en maakt ook zelf zowel bruidskleding als gelegenheidskleding.

Haar opvattingen over kwaliteit en service kloppen met de mijne. Wij werken goed samen. Kijk maar eens op haar website wat zij zoal maakt en in huis heeft.

En dan terug om de ringencollectie van Aller Spanninga te bekijken want, het leuke voor u is een 'beloning' in de vorm van Iris-cheques als je de jurk met bijbehoren bij haar en de ringen bij mij koopt. De hoogte van het bedrag zal je verrassen!